Nokia Lumia 920 draadloze autolader (video)

Als accessoire kun je bij de Nokia Lumia 920 een speciale inductieplaat lader aanschaffen, waarmee je het toestel draadloos kunt opladen. Als je voor 31 maart 2013 een Lumia 920 aanschaft in Nederland, krijg je er zelfs een gratis bij van Nokia in de kleur die jij wenst. Maar wat natuurlijk echt handig zou zijn, is een draadloze oplaadfunctie voor in de auto. Omdat hiervan maar geen officiële accessoire verschijnt, werd het tijd om de mouwen zelf op te stropen.

Omdat wij nog tot de 10de van januari moeten wachten op ons exemplaar zijn we blij dat iemand anders al het werk voor ons heeft gedaan. In de onderstaande video is er namelijk een draadloze oplaadkit voor de Lumia 920 vastgeplakt aan een Arkon Garmin houder, die verbonden is met een sigarettenlader.

Het toestel blijft plakken aan de oplaadkit door gebruik te maken van magneten die zijn vastgeplakt aan de achterkant van het toestel en de oplaadkit. Dit heeft geresulteerd in deze home made draadloze autolader. Al zien we toch een officiële accessoire verschijnen die dezelfde werking kent.

(met dank aan WMpoweruser.com)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Nokia Lumia 920 draadloze autolader (video), 10.0 out of 10 based on 1 rating

Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>